Planning Panta Rhei

Op deze pagina wordt de actuele planning weergegeven voor Panta Rhei. We raden u aan om deze pagina geregeld in de gaten te houden. Wanneer u zich aanmeldt als geïnteresseerde via het contactformulier, dan ontvangt u ook de e-mailnieuwsbrieven met updates over de planning zoals de datum van de officiële start verkoop.

Onherroepelijk bestemmingsplan

Vlak voor de zomervakantie is de omgevingsvergunning voor Panta Rhei bij de gemeente Nuenen ingediend.

In de zomervakantie is een beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan. Dit beroep wordt behandeld door het hoogste gerechtsorgaan, namelijk de Raad van State. We zijn in afwachting van de behandeling van het beroep door de Raad van State.

We zien geen reden waarom de Raad van State, bij behandeling van het beroep, het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het onherroepelijke bestemmingsplan zou verwerpen. BanBouw treft dan ook voorbereidingen om, zodra de Raad van State het bestemmingsplan onherroepelijk vaststelt en de omgevingsvergunning is verleend, de bouwwerkzaamheden zo snel mogelijk te kunnen aanvangen.

Geplande start verkoop

De verkoop van de 14 appartementen in Panta Rhei is gestart! Benieuwd of er ook een geschikt appartement voor u tussen zit? Bij het woningaanbod bekijkt u de verkoopstatus u ziet u welke appartementen nog beschikbaar zijn. Indien u interesse heeft in een appartement, dan kunt u contact opnemen met een van de makelaarskantoren.

Geplande start bouw

Wanneer de start bouw van Panta Rhei daadwerkelijk kan worden aangekondigd is afhankelijk van de zogenoemde opschortende voorwaarden welke in de koop- en aannemingsovereenkomst worden opgenomen.

De opschortende voorwaarden op een rij:

  • 70% van de appartementen moet zijn verkocht.
  • er moet een onherroepelijke omgevingsvergunning zijn.
  • Woningborg moet een bewijs van planacceptatie afgegeven.

Op het moment dat 70% is verkocht en de start bouw is aangekondigd, zal Woningborg de certificaten naar de kopers versturen.

Wordt aan deze opschortende voorwaarden voldaan dan wordt de start bouw aan u kenbaar gemaakt.