Planning Panta Rhei

Op deze pagina wordt de actuele planning weergegeven voor Panta Rhei. We raden u aan om deze pagina geregeld in de gaten te houden. Wanneer u zich aanmeldt als geïnteresseerde via het contactformulier, dan ontvangt u ook de e-mailnieuwsbrieven met updates over de planning zoals de datum van de officiële start verkoop.

Onherroepelijk bestemmingsplan

Naar verwachting wordt het bestemmingsplan medio februari 2020 vastgesteld door de gemeente. Als tijdens de beroepstermijn geen beroep wordt ingediend dan is het bestemmingsplan begin april 2020 onherroepelijk.

Geplande start verkoop

Vaststelling van het bestemmingsplan is noodzakelijk om de verkoop van de appartementen van start te laten gaan. Op het moment dat het bestemmingsplan (naar verwachting) medio februari wordt vastgesteld, informeren wij u over een definitieve datum start verkoop. Wilt u niets missen? Meld u dan aan via het contactformulier. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang.

Geplande start bouw

Wanneer de start bouw van Panta Rhei daadwerkelijk kan worden aangekondigd is afhankelijk van de zogenoemde opschortende voorwaarden welke in de koop- en aannemingsovereenkomst worden opgenomen.

De opschortende voorwaarden op een rij:

  • 70% van de appartementen moet zijn verkocht.
  • er moet een onherroepelijke omgevingsvergunning zijn.
  • Woningborg moet een bewijs van planacceptatie afgegeven.

Op het moment dat 70% is verkocht en de start bouw is aangekondigd, zal Woningborg de certificaten naar de kopers versturen.

Wordt aan deze opschortende voorwaarden voldaan dan wordt de start bouw aan u kenbaar gemaakt.

Omdat we op dit moment nog niet weten wanneer aan de opschortende voorwaarden wordt voldaan, is het lastig om nu al een start bouw datum te noemen. Uiteraard hebben we wel een datum waarnaar we streven. We hopen de kopers rond de zomer van 2020 hierover positief te kunnen berichten.