Verkoop

Voor de verkoop van de 14 appartementen in Panta Rhei hebben we twee makelaarskantoren geselecteerd die lokaal goed bekend zijn en veel ervaring hebben met nieuwbouw. Zij werken met vaste contactpersonen die volledig op de hoogte zijn van het project.

Heeft u vragen over de appartementen? Neem dan gerust contact met een van de makelaarskantoren.

MAKELAARSPLEIN
Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
Robert Middel
T 06 51 59 14 21
www.makelaarsplein.com

VAN SANTVOORT MAKELAARS
Berg 2
5671 CC Nuenen
Rob Kerkhof
T 06 54 69 77 44
www.vansantvoort.nl

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van het project? Meld u dan aan via het digitale aanmeldformulier. U ontvangt dan de e-mail nieuwsbrieven met interessante en belangrijke updates over nieuwbouwplan Panta Rhei zoals bijvoorbeeld de datum van de officiële start verkoop.

Veelgestelde vragen

De appartementen variëren in grootte van ca. 130 m2 tot 175 m2 woningoppervlakte.

Een verdieping bestaat uit 3 appartementen en op de bovenste laag komen 2 penthouses. Elk appartement heeft zijn eigen identiteit en oriëntatie. Dit geldt ook voor de buitenruimtes. De grootte van het balkon varieert van ca. 30 m2 tot 140 m2 voor een penthouse en de ligging ten opzichte van de zon is divers.

Rondom het gebouw wordt een tuin aangelegd voor de bewoners van het pand. De tuin biedt naast groen en rust de bewoners extra mogelijkheden voor verblijf of om te hobby tuinieren.

Onder de appartementen komt een halfverdiepte (private) parkeergarage met 16 parkeerplaatsen. Vóór het het gebouw, in de openbare ruimte, worden nog 6 parkeerplaatsen aangelegd voor bezoekers.

Ja, alle appartementen worden zonder gasaansluiting gebouwd en de woningen zijn dan ook volledig elektrisch. Het appartement krijgt een warmtepomp, vloerverwarming en in de grootste badkamer is een elektrische verwarming voorzien voor extra comfort. In de standaard keukenopstelling wordt een elektrische inductiekookplaat toegepast in plaats van een gaskookplaat.

Tijdens een kopersgesprek kunt u aangeven dat u interesse heeft in een laadpaal voor het elektrisch opladen van de auto. Voor een meerwerkprijs wordt dan een loze leiding aangelegd.

Via de Kerkstraat rijdt u straks richting uw appartement in Panta Rhei. Meer informatie over de ligging leest u terug onder de websitepagina Locatie.

De appartementen worden aangeboden inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Uiteraard is er voor de kopers ruimte voor individuele wensen. Dus mocht u graag afwijkende keuzes willen maken, dan is dat mogelijk. Tijdens het kopersgesprek kunt u dit aangeven bij de koperskeuzebegeleider.

De verkoop van de appartementen is inmiddels gestart!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de betrokken makelaars:

Makelaarsplein, Beemdstraat 1, 5653 MA Eindhoven

Robert Middel T 06 51 59 14 21

www.makelaarsplein.com

Van Santvoort Makelaars, Berg 2, 5671 CC Nuenen

Rob Kerkhof  T 06 54 69 77 44

www.vansantvoort.nl

Wanneer de start bouw van Panta Rhei daadwerkelijk kan worden aangekondigd is afhankelijk van de zogenoemde opschortende voorwaarden welke in de koop- en aannemingsovereenkomst worden opgenomen.

De opschortende voorwaarden op een rij:

– 70% van de appartementen moet zijn verkocht.

– er moet een onherroepelijke omgevingsvergunning zijn.

– Woningborg moet een bewijs van planacceptatie afgegeven.

Verwacht wordt dat de bouwwerkzaamheden ongeveer 1,5 jaar in beslag nemen.

De sfeerplattegronden die u ziet staan bij het woningaanbod zijn afgeleid van de bouwkundige-/werktekeningen in concept. Het kan voorkomen dat er in de tussentijd (minimale) verschillen ontstaan tussen de sfeerplattegronden op de website en de definitieve bouwkundige-/werktekeningen. De sfeerplattegronden zijn dan ook bedoeld om u een beeld te geven over de mogelijke indeling van uw appartement. Ondanks dat de sfeerplattegronden met zorgvuldigheid zijn opgemaakt, raden wij u aan om de verkooptekening als uitgangspunt te nemen waar bijvoorbeeld ook de installatiepunten op staan weergegeven.

BanBouw is de aannemer van het plan Panta Rhei en bouwt straks uw appartement. Nadat u een appartement toegewezen heeft gekregen wordt u door de koperskeuzebegeleider van BanBouw uitgenodigd voor een kopersgesprek. Tijdens het kopersgesprek kunt uw woonwensen doornemen en samen kijkt u welke mogelijkheden er zijn.

De appartementen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Als koper heeft u hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder heeft u de garantie dat uw appartement wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen voordoen bij de aannemer. Ook heeft u als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar www.woningborg.nl

Zodra het plan technisch en juridisch is goedgekeurd door Woningborg en de verkoopdrempel van 70% is behaald sturen ze u het certificaat toe.

Bij appartementencomplexen is er altijd sprake van het oprichten van een VvE. Als nieuwe eigenaar van een van de appartementen bent u automatisch lid van deze vereniging.  Het doel van de VvE is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaar van de appartementsrechten. Hieronder valt met name het onderhoud van de gemeenschappelijke zaken. Deze gemeenschappelijke zaken staan beschreven in de splitsingsakte.

Koopt u een appartement in Panta Rhei, dan wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. Immers u bent samen met andere gelukkige woningbezitters eigenaar geworden van het totale gebouw en de tuin, al krijgt u natuurlijk het exclusieve gebruiksrecht van uw individuele appartement, berging en parkeerplaats(en). Toch is dit wezenlijk anders dan het volledige bezit van een eigen woning zonder verdere gezamenlijke voorzieningen.

Via de VvE spaart u, door een bijdrage in servicekosten, tevens gezamenlijk voor toekomstig onderhoud aan het gebouw en de tuin. Met deze bijdrage worden de gezamenlijke ruimtes, zoals gang, trappenhuis, groenvoorzieningen en gezamenlijke bezoekersparkeerplaatsen, beheerd, schoongemaakt en onderhouden. Om een uniforme uitstraling van het gebouw te borgen, regelt de VvE ook de gezamenlijke besluitvorming ten aanzien van aanpassingen aan het exterieur van uw woning zoals keuzes in type en merk zonwering, de kleur van het schilderwerk et cetera.