Nuenen

Vertel je een buitenstaander over Nuenen, dan wordt al snel de link met Vincent van Gogh gelegd. Begrijpelijk, maar tegelijkertijd is Nuenen zó veel meer dan alleen het dorp waar Van Gogh woonde en zich liet inspireren.

Nuenen, gelegen in de luwte van Eindhoven en Helmond, is een dorp met een eigen gezicht. De karakteristieke dorpse sfeer is voelbaar wanneer u door het knusse, historische dorpscentrum loopt of geniet van een cappuccino op één van de gezellige terrassen.

Ligging Panta Rhei

Wanneer Panta Rhei is gerealiseerd, is de totale herontwikkeling van het gebied rond De Vank afgerond. De bouw van zorgwoningen voor Savant Zorg en de transformatie van het voormalige gemeenschapshuis De Vank naar zes luxueuze woningen en appartementen zijn aan de bouw van Panta Rhei voorafgegaan.

Het appartementengebouw ligt midden in het dorpscentrum van Nuenen. Met de auto rijdt u straks via de Kerkstraat richting de appartementen. Rechts van Panta Rhei ligt het fietspad Dwerspad. In de noordelijke richting loopt het fietspad tot aan de Vincent van Goghstraat en in de zuidelijke richting komt u uit bij de Sportlaan.